產品推介 RSS

話咁快又到年尾喇!為咗迎接新一年,我同太太都決定要好好咁執好間屋,乾乾淨淨咁過年。

就喺我哋執嘢嗰陣,畀我咃發現全屋最污糟、最多菌嘅地方就係廁所嘅馬桶同廚房嘅洗手盤,水管內污漬超多,平日根本好難清理。

閱讀更多

**此post含不雅用字,只供男士或對另一半無微不至嘅女士參考!**
**店長推介**

試左依條內褲之後,我明白世界上只有兩種著內褲嘅方法:

1. 你去就條內褲(大多數情況)
好多時D內褲嘅設計都係想方便生產(尤其是男裝內褲),其本上兩塊三角布前後車埋比你,完全冇特意照顧男士嘅重要部位其實係立體,而唔係平面一塊!仲要係前面開個永遠都唔會用窿⋯⋯⋯⋯⋯ 。就係咁就犧牲就小弟弟日日夜夜嘅舒適度。

閱讀更多

**因為示範想明顯D,所以一黎就校到12度(最大的15),大家開頭要由最低強度慢慢試上去!**

好多女士除左想嫁個好老公之外,都一個共同嘅夢想。就係「唔洗運動又可以減肥!!」

太太成日同都想知有D 咩方法係可以唔洗運動,唔洗出汗都可以減肥?!最好坐係度睇著電視就會瘦就最好啦!

閱讀更多

**依個「升升鍋」最好嘅設計,並唔係自動升降咁簡單!下面有講!**

你可能同我一樣,第一眼見到依個「升升鍋」,覺得幾得意。第二個感覺就係,有冇咁嘅需要啊?!(我都有同樣問題)但係當我試用左10分鐘,我已經完全被依個「升升鍋」嘅設計KO哂,服左佢!。當日我地一共有四個家庭8大7小。一開始時就梗係要照顧左D 小朋友先,於是我地就落哂D 小朋友野食落去。幾分鐘後就「升」個鍋上黎,我地就夾夾夾夾落個碟度攞比D 小朋友,因為個鍋升起左,所以好快就夾清,仲一目瞭然效率非常高!三兩下手腳,就攪掂左班化骨龍!

閱讀更多

輕鬆剪切肉類蔬菜等食材,唔洗下下用砧板。

係人都知我鐘意食住家飯,太太日日都問下我“今晚食乜餸" 有一次我諗左一款從未叫過嘅薯仔炆雞翼,

閱讀更多